Open dag BSO Terrasvogels

TOP-weekend Terrasvogels jeugd

Wat een TOP-weekend!

Trots op de samenwerking met Sportfever.
Na veel voorbereiding was afgelopen zaterdag eindelijk de Open Dag van de nieuwe Sport BSO op ons complex de Elta.
Samen met Sportfever hebben we een naschoolse opvang kunnen realiseren die zich richt op het aanbieden van allerlei sportieve activiteiten. Jeroen en Duncan gefeliciteerd met deze mijlpaal en speciaal voor Terrasvogels leden is het nu mogelijk om tot 14 november gratis in te schrijven (dus geen inschrijfgeld).

Ook was het weer een genot om vele Trapvogels op de vroege morgen te zien.
Onze trainers hadden hun handen vol (😉) aan de vele enthousiaste top spelers in de dop!
En daarnaast was het genieten met de vele leuke wedstrijden die op ons sportpark gespeeld werden.
Mooie aanvallen, schitterende goals en duels op het scherpst van de snede.

En in het kader van de #alltogetherchallenge waren er meerdere teams die met de regenboog armbanden speelden dit weekend.
Want het is toch eigenlijk vanzelfsprekend dat iedereen zichzelf kan zijn bij onze en andere verenigingen!

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com