Training Trapvogels

Sinds vorige week kunnen we n.a.v. de versoepelende maatregelen weer trainen met de jongste jeugd. Zo wordt er elke zaterdag spelenderwijs een eerste start gemaakt met voetballen. Plezier & Prestatie is de slogan van de hele club, maar Plezier staat bij de Trapvogels niet voor niks vooraan!

In ieder geval in de maand Mei nodigen we iedereen onder de 8 jaar uit Santpoort en omstreken uit om te komen voetballen.

De opkomst van de afgelopen twee trainingen was bijzonder goed, ongeveer 20 kinderen stonden weer te trappelen om de wei in te gaan. Groot compliment aan deze kinderen, hun ouders en onze trainers/vrijwilligers aangezien alle protocollen en regels keurig werden opgevolgd. Op deze manier kunnen we probleemloos verder trainen de aankomende weken, grote klasse!

Zoals door de gemeente en de regering gevraagd (maar Terrasvogels altijd al doet) zijn de Trapvogels toegankelijk voor iedereen, ongeacht of je lid bent of niet. Dus iedereen tussen de 4 en 7 jaar mag komen om lekker te sporten en te ‘trainen’ als een echte voetballer. Aan- en afmelden is wenselijk via jeugd@svterrasvogels.nl, zodat er duidelijk is wie er op ons sportpark aanwezig is.

Belangrijk om te weten zijn de volgende speerpunten uit het protocol van de gemeente en de diverse sportbonden:

• Indien het kind of directe familie grieperig of verkouden is, mag er NIET getraind worden.
  • Kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training op het sportpark en verlaat meteen na de training het terrein.
  • Probeer zoveel mogelijk de kinderen op eigen gelegenheid te laten komen.
  • Het is ouders/verzorgers NIET toegestaan om het sportpark te betreden (Op het parkeerterrein mag er gewacht worden tot de training afgelopen is, maar probeer dit zoveel mogelijk in je eigen auto te doen en houd minimaal anderhalve meter afstand tot andere ouders.
  • Leg (nogmaals) goed uit aan de kinderen wat de algemene regels zijn (geen contact, hoesten in je arm, anderhalve meter afstand tot volwassenen enz.) en dat dit voornamelijk geldt voor contact tussen spelers en trainers.
  • Volg de routing zoals aangegeven.
  • Kleedkamers en kantine blijven dicht, WC’s zijn wel open. Ga eerst thuis nog even naar het toilet. Zorg er dus voor dat de kinderen volledig aangekleed aankomen en zonder te douchen weer vertrekken. Neem een eigen drinkbeker mee.
  • Er is een Corona-coördinator aanwezig die toezicht houdt op de naleving van de regels. Deze is te herkennen aan het gele hesje.
  • Terrasvogels faciliteert diverse beschermende maatregelen voor de trainers, materiaal zal indien noodzakelijk worden schoongemaakt.
  • Er wordt op de vertrouwde locatie getraind in het rechtsveld van het honkbalveld. Graag de routing (laten) volgen vanaf het toegangshek.
  • Trainers mogen bij noodzaak dichter bij de spelertjes komen. Wel wordt geadviseerd om de gezichten goed gescheiden te houden van elkaar (graag dit melden bij uw kind)
  • Bij uiterste noodzaak en alleen op verzoek van een trainer mag er eventueel een ouder het complex betreden, Dit mag uitsluitend bij calamiteiten!

Veel plezier, blijf gezond en doe voorzichtig!