Trapveld voor de Trapvogels

Ongetwijfeld het weetje van het seizoen: de Trapvogels beschikken sinds kort over hun eigen Trapveld! Sinds begin December is namelijk het ‘Willem Stoop Trapveld’ geopend. Zo hebben zij een eigen veldje om op te trainen. Wanneer je zaterdagochtend richting veld 3 kijkt is deze niet te missen, er zijn zelfs cornervlaggen en belijning aanwezig. Mede mogelijk gemaakt door de heren van de dagploeg, waarvoor dank!

Vanwege de voorjaarsvakantie werd er even niet gevoetbald door de Trapvogels maar vanaf morgen (11 maart) is iedereen weer van harte welkom. Tenminste als het weer even toelaat en het stopt met regenen.
Van 9u tot 10u op elke zaterdag (m.u.v. de schoolvakanties) kan iedereen op een speelse manier kennis maken met voetbal.

Onze zeer ervaren trainersstaf, zal op een leuke en ontspannen manier de kinderen laten sporten en voetballen. Op dit moment is de jongste bijna 4 jaar oud en de oudste net 8 geworden, dus iedereen binnen die leeftijden is van harte welkom. Gewoon om 8.50u aanwezig op de Elta, even melden bij Willem of Bert en lekker aan de slag!