Rouwkaart Helen van Galen

Uitvaart Helen van Galen

Helen is inmiddels overgebracht naar het Uitvaartcentrum in Haarlem, waar ook geen bezoek mogelijk is. In verband met de huidige maatregelen zal er in besloten kring op vrijdag 3 juli a.s. afscheid worden genomen van Helen. Wel is het mogelijk om online te condoleren, zie website:
Online condoleren Helen van Galen
Omdat er geen direct afscheid genomen kan worden vragen wij daarom om Helen deze dag in gedachten te nemen na alles wat zij voor onze club heeft gedaan. De familie heeft bij ons aangegeven dat zij het heel erg zouden waarderen als jij je aansluit bij de erehaag, omstreeks 14:10 uur aan de Provincielaan, (doorgaandeweg) te Heemstede. Laten we zien waar een kleine club groots in kan zijn, dat heeft Helen uiteraard dik verdiend!
Correspondentie kan gestuurd worden naar:
Femina Mullerstraat 14
2135 MR Hoofddorp