Unieke actie tussen SV Terrasvogels en supermarkt Dekamarkt

De Dekamarkt gaat samen met SV Terrasvogels dit voorjaar groot uitpakken met een unieke plaatjesactie.

In navolging van de landelijke voetbalplaatjesacties waarbij de consument plaatjes van eredivisiespelers bij elkaar konden sparen, wordt er in Santpoort een soortgelijke actie gehouden. Dit keer met de sporthelden van SV Terrasvogels. De afdelingen voetbal en de afdeling softbal/honkbal hebben enthousiast en positief op deze samenwerking gereageerd.

Voor het realiseren van deze unieke actie zijn uiteraard foto’s nodig van alle individuele spelers/speelsters en per team een groepsfoto. Voor het maken van de foto’s wordt een zaterdag en zondag in februari ingepland.

Omdat er zo’n 450 foto’s gemaakt moeten worden, wordt er een strakke planning gemaakt, waar we ons goed aan moeten houden, want het wordt een hele klus. Het belooft een uniek verzamelboek voor onze eigen vereniging te worden. We verwachten dan ook van iedereen zijn/haar volle medewerking.

Van alle deelnemers is toestemming nodig voor het maken en later het gebruiken van de foto voor het boek. Senioren dienen hiervoor zelf te tekenen en bij personen tot achttien jaar moeten de ouders dit doen. We hebben hiervoor een speciaal formulier gemaakt en dat kan via de leider / coach / aanvoerder  getekend worden. Dat kan ook nog tijdens de fotodagen.

Let wel: zonder handtekening komt u / uw kind niet op de foto en kan hij/zij, in verband met het portretrecht, niet meedoen aan deze bijzondere actie.

Iedere deelnemer krijgt gratis een leeg sportplaatjes verzamelalbum.

Voor vragen en/of opmerkingen kan je / kunt u altijd contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Tamara Bodeman       tamarabodeman@gmail.com            06 24826948 ( afd. honkbal/softbal)

Paul Vessies                ppm.vessies@quicknet.nl                 06 10817532 ( afd. voetbal)