Dennis Sintenie

UPDATE Sponsorloop en Vrijmarkt

*** UPDATE ***
🚨 De vrijmarkt / rommelmarkt is vanwege de weersverwachtingen afgelast. De sponsorloop zelf gaat wel door en Dennis komt er gewoon een feestje van maken! 🚨

Welk team zal zich kronen tot hét ‘sponsorteam’ van Terrasvogels… allereerst een heel groot compliment voor al onze leden! Met onze club, voor onze club was het motto en zo geschiedde. Er wordt veel geld opgehaald op moment van schrijven al meer dan €7500. Van de trapvogels, de JO8 en JO9 tot aan de 35+. Schitterend om te zien! Daar zijn we zeer dankbaar voor.

Gisteren kregen wij een tussenstand door van onze partner Sponsorloop, de JO16 stond op dat moment aan kop als team dat de meeste sponsor opbrengsten (€) had verzameld. De JO13 volgt in het kielzog met een verschil van – op dat moment – slechts €15! We merken dat het ook een onderlinge strijd is geworden, zal dit te maken hebben met de rol van Jassin (ex-) coach van deze teams..? 😉

Daarom heeft de organisatie besloten dat het jeugdteam dat het meeste geld ophaalt een tof teamuitje cadeau zal krijgen!

Máár er is meer… degene die op persoonlijke titel het meeste geld ophaalt wordt ook beloond! Het jeugdlid dat het meeste geld ophaalt krijgt een bol.com bon ter waarde van €100,- / als senior krijg je een dinerbon van €100,-

De tussenstand van 30 maart:
* JEUGD *
Stijn Diederiks (JO13) – €300,- voelt de hete adem van Loet Gremmen (JO8!) in zijn nek daar Loet ook al €275 bij elkaar heeft verzameld! Kijk maar uit Stijn 😉

Op gepaste afstand volgen daar zeker de mannen uit de JO16 (Ben, Rokus, Ties en Kay) met bedragen over de €100,- per persoon.

Dat neemt natuurlijk niet weg dat Rick (JO13), Jasper (JO10), Gijs (JO9-1), Finn, Dex en Steef (allen JO9-2) en Lina (’trapvogels’) zich al gewonnen hebben gegeven. Deze toppers met ook bedragen ruim boven de €100 verdienen op z’n minst een eervolle vermelding!

*SENIOREN*
Bij de oudere leden is het ook spannend…
Alan Heere uit de 023 waarschuwt met z’n opbrengst van €160 de routiniers. Die heeft wel trek in een heerlijk diner waarschijnlijk!

Michel Gozeling (TV5) heeft al €245 bij elkaar weten te halen. Dat is goed voor een mooie top 3 notatie samen met de mannen uit TV4: Henk (€470) en Jordy (€210).

Dan volgt een teamstrijd uit de veteranen (35+)..
Koen Kuijpers: €112,50
Dick Sintenie: €120
Sander Boontjes: €200

De organisatie heeft in de wandelgangen gehoord dat deze lopers in ieder geval nog een eindsprint in zullen zetten… we zijn benieuwd!

Prijzen zijn er ook te winnen voor leden die deelnemen aan sponsorloop zelf. Voor elk gelopen rondje krijg je een lot; hoe meer rondjes je loopt / hoe meer loten je verzameld, hoe groter de kans is dat je een prijs wint! In de loterij zijn drie prijzen te winnen: cadeaubonnen van Intertoys de Ballon (voor de jeugd) en bol.com bonnen voor de senioren. Waarbij we rekening houden met de leeftijdsgroepen (/loopgroepen). De waarde van de bonnen zijn verdeeld van €50, €30 en €20, toch een mooie beloning voor het lopen.

Spannende laatste dagen dus en ‘bloemen’ bij de finish. Aanstaande zondag een gezellige dag. Kom allen met ons meezingen en dansen om een mooie opbrengst te vieren! Tot zondag.