Vacature: Verzorger/sportmasseur voor Terrasvogels zondag 1

Terrasvogels is een echte dorpsvereniging uit Santpoort-Zuid (naast Haarlem) en een vereniging waar gezelligheid en prestaties hand in hand gaan. Het 1e elftal uitkomend in de zondag 4e klasse is voor seizoen 2018-2019 op zoek naar een (ervaren) verzorger/sportmasseur voor de begeleiding van het 1e elftal op zondagen gedurende het voetbalseizoen.

Wij zoeken een verzorger die het leuk vindt om:

• Spelers te verzorgen voor, tijdens en na de wedstrijd op de zondagen bestaande uit:
    Tapen, masseren, behandelen en adviseren;Affiniteit heeft met sport;
  • Affiniteit heeft met sport;
  • Samenwerking met de overige medische begeleiding;
  • Graag nauw betrokken wil zijn bij een 1e voetbalelftal;
  • Flexibel inzetbaar op zondagmiddag en in de voorbereiding mogelijk ook een enkele avond.

Terrasvogels biedt:

• Mogelijkheid om ervaring op te doen in medische wereld;
  • Faciliteiten (verzorgruimte op de vereniging en materiaal);
  • Een passende vrijwilligersvergoeding voor de werkzaamheden is mogelijk.

Terrasvogels werkt nauw samen met Fysiotherapie Santpoort, waardoor spelers ook doordeweeks op het sportspreekuur (maandagavond) of trainingsavonden (dinsdag en donderdag) bij een blessure worden geholpen.

Je maakt onderdeel uit van de 10 leden van de technische staf van Terrasvogels selectie.

Ben jij de enthousiaste en betrokken verzorger die wij zoeken?

Neem dan contact op met onze contactpersoon selectiezaken:

Edwin van der Heide
selectie@svterrasvogels.nl