Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Of wil je iets weten? Hieronder vind je algemene informatie en het antwoord op de meest gestelde vragen.
Kijk vooral eerst of hier het antwoord op je vraag al tussen staat. Zo niet, neem dan contact met ons op. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op Sportpark ‘De Elta’ om je vraag persoonlijk aan het bestuur of onze trainers/coaches te stellen.

Waar kan ik mij inschrijven?

Inschrijven bij Terrasvogels voetbal kan gewoon via de website. Het inschrijfformulier voor jeugdspelers vind je hierHet inschrijfformulier voor senioren vind je hier. Vervolgens neemt de ledenadministratie verder contact met je op!

Hoe werkt het overschrijven/opzeggen van mijn lidmaatschap?

Opzeggen

Het opzeggen van jouw lidmaatschap dient per mail te gebeuren aan de penningmeester van de afdeling voetbal. Houd er rekening mee dat je de opzegging voor 31 mei van het lopende seizoen doet. Na 31 mei van het lopende seizoen betaal je contributie voor het volgende seizoen.

Overschrijven

Het overschrijven gebeurt online. Belangrijk is om dit (ruim) voor 31 mei van het lopende seizoen te doen. De speler die wilt overschrijven naar een andere vereniging gaat naar deze vereniging toe om zich aan te melden. Bij het aanmelden wordt automatisch bepaald of, en zo ja welke overschrijvingsregels van toepassing zijn.

Na de overschrijvingsperiode (31 mei van het lopende seizoen) is in principe alleen overschrijving mogelijk binnen de categorie-B. De betreffende speler moet dan hebben voldaan aan de financiële verplichtingen, eerder wordt de speler niet afgemeld door Terrasvogels en zal er een blokkade in het KNVB-systeem zijn. Zodra de speler is afgemeld kan de overschrijving worden goedgekeurd.

Wie is het aanspreekpunt voor de jeugd?

Menno Seegers is jeugdvoorzitter en het aanspreekpunt voor zaken m.b.t. de jeugdafdeling van Terrasvogels. Je kunt hem bereiken via jeugd@svterrasvogels.nl.

Ik ben het niet eens met de teamindeling van mijn kind!

Terrasvogels voetbal maakt bij de indeling van haar teams onderscheid in selectieteams en niet-selectieteams. De bedoeling van het selecteren van spelers voor selectieteams is talenten de mogelijkheid te bieden zich te ontwikkelen op eigen niveau. Het zou daarom voor kunnen komen dat broertjes/zusjes en/of vriendjes/vriendinnetjes niet samen in een team worden ingedeeld. Ieder jaar wordt door de Technische jeugdcommissie (TJC) bepaald welke teams worden aangemerkt als selectieteams.

Lees hier meer over ons teamindelingbeleid. Mocht er iets niet duidelijk zijn neem dan contact op met Menno Seegers via jeugd@svterrasvogels.nl.

Kan mijn kind een keertje mee trainen?

Het is altijd mogelijk om een keer (vrijblijvend) mee te trainen. Dus jouw kind of het beste vriendje of broertje/zusje is van harte welkom bij Terrasvogels. Bekijk hier wanneer jouw leeftijdscategorie precies traint. Geef bij de dienstdoende trainer altijd even aan dat je mee komt doen. Dan weet hij meteen dat je nieuw bent. De trainers zijn te herkennen aan de blauwe Terrasvogels-jassen.

Overige zaken

Zoekt Terrasvogels vrijwilligers?

Jazeker, het wordt steeds moeilijker voor een kleine vereniging als Terrasvogels om vrijwilligers te werven dus we kunnen je hulp goed gebruiken! We kunnen je bijvoorbeeld goed gebruiken als scheidsrechter of in de kantine, maar we kunnen ook met je meedenken. Neem ook eens een kijkje op de pagina over vrijwilligerswerkzaamheden. Heb je een andere rol voor ogen? Meld je aan via vrijwilligersdiensten@svterrasvogels.nl geef hierbij aan wat je graag zou willen doen. Dan gaan we kijken of we een passende rol voor je kunnen vinden.

Ik zoek contact met Terrasvogels voetbal

Ben je toevallig op zoek naar iemand van het bestuur? Mocht je niet weten bij wie je precies terecht moet met jouw vraag, klacht of opmerking. Vul dan het contactformulier in. Dan zorgen wij dat je punt bij de juiste persoon terecht komt.

Mijn kind is spullen verloren op Terrasvogels..

Shit! Dat is mooi pech. Alle gevonden voorwerpen hangen aan de kapstok in de kantine (vanaf de hoofdingang direct aan de rechterkant). Als jouw kwijtgeraakte/vermiste spullen daar niet liggen is de kans klein dat wij deze hebben gevonden. Vraag bij de eerstvolgende training/wedstrijd in de kleedkamer aan jouw teamgenoten of jouw spullen per ongeluk door een ander zijn meegenomen. Kijk op het kantinerooster om te kijken wanneer de kantine weer geopend is om zelf tussen de gevonden voorwerpen te kijken.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com