De Voetbal.nl- applicatie

De Voetbal.nl applicatie

Een veel gehoorde vraag bij onze ledenadministratie: “Hoe ga je om met je account als je kinderen hebt. Welk e-mailadres gebruik je dan?”

Eigenlijk eenvoudig:

Vaak hebben kinderen geen eigen e-mailadres en in het KNVB systeem staat het adres van de ouders. Als ouders een account aanmaken kunnen ze bij het inloggen kiezen namens welke speler ze inloggen. Vervolgens komt de opmerking dat ‘switchen’ niet handig is.

Ons advies is gewoon om een eigen account te maken en via ‘Favorieten’ (in de applicatie) de kinderen te volgen. Zo hou je snel overzicht op programma, uitslagen en standen. Ook handig als kinderen straks wél een eigen mailadres krijgen. Waar je ook alle wedstrijden/standen terug kunt vinden is natuurlijk op de eigen teampagina van het betreffende team. Deze data is ook gekoppeld aan Sportlink en dus net zo actueel als de data in de voetbal.nl app.

Los daarvan onderzoeken we of het niet makkelijker kan. Door bijvoorbeeld een soort ‘familie’ account creëren. Als we hier meer over weten, dan communiceren we dat uiteraard weer met jullie.