VoetbalTweedaagse Terrasvogels

Voetbaltweedaagse Terrasvogels een succes!

Afgelopen donderdag en vrijdag droop het enthousiasme van alle deelnemers én trainers af tijdens de eerste editie van onze VoetbalTweedaagse! Twee dagen lang voetbalvaardigheden verbeteren op ‘De Elta’. Schitterend om die spelvreugde te zien! Plezier stond natuurlijk wel centraal, maar ook de specifieke oefeningen, snelheidsmeter, pannakooi en luchtkussen waren een groot succes!

Bekijk alle foto’s op onze Facebook-pagina. 

Wij willen iedereen die ons bij de organisatie van de eerste editie van de VoetbalTweedaagse heeft geholpen onwijs bedanken! Een speciale dank aan de volgende TOP mensen/bedrijven: Ted Verdonkschot, Martin Haar, Marcel Looij, Patrick van der Fits, Gert Jan Tamerus, Sligro, Kopie-druk Santpoort, Jako Sportkleding, Ab Geldermans Sport, Raymond Stoker, Edward van Holk, Tom & Niels Harmsen, Sven, Tim en Liam, Familie Mallie, Patrick Krop, Inge Ramakers, Sanne de Kock en Ron Groot. En natuurlijk Kees Koster voor de prachtige foto’s en Adrie Engel & SportSupport bedankt voor jullie fantastische bijdrage!

Kon jij/jouw kind er deze keer niet bij zijn? Niet getreurd, de kans is groot dat we het volgend jaar wéér gaan organiseren. Maar ook komen de trainers van Juventus, de Italiaanse voetbalgrootmacht, op 10 juni naar Nederland met een speciale masterclass op Terrasvogels. Hier volgt binnenkort meer informatie over op onze website en social media.

Ook is het succes de lokale media niet ontgaan. De IJmuider Courant noemde het de ‘ultieme sportbeleving’. Voetbal in Haarlem schreef donderdag al dat het een succes was. Dus dan zal het wel zo zijn. 😉

Tot snel maar weer op ‘De Elta’