Vriendenloterij Terrasvogels

De Vriendenloterij kan ook voor Terrasvogels veel betekenen

Beste leden en alle betrokkenen die Terrasvogels een warm hart toedragen,

Wij doen een vriendelijk beroep op jullie om je aan te melden om maandelijks een lot te kopen van de Vriendenloterij. Als je één lot koopt dan betaal je per maand € 14,25. (Dit is voor de meeste nog minder dan een rondje geven op de Elta). Van deze € 14,25 gaat 40% rechtstreeks naar het door jullie gekozen goede doel en natuurlijk is dat Terrasvogels. Zeker in deze periode doen we er alles aan om financieel gezien positief door deze periode heen te komen. Het ziet er tot nu toe gunstig uit. Maar een extra financieel steuntje in de rug is van harte welkom.

Stel dat er 100 leden meedoen met deze loterij, dan levert dat voor Terrasvogels € 570,- per maand op. Stel dat we dit samen éen jaar vol weten te houden. Het blijkt dat de kans dat je een prijs wint op ongeveer 11% ligt. Daar moeten dus potentiele winnaars van Terrasvogelsleden bijzitten. Naast de maandelijkse prijzen speel je ook nog ieder jaar mee met 2 extra trekkingen.

Voor meer informatie verwijs ik naar de website van Vriendenloterij.nl. Twijfel niet. Steun je vereniging en trakteer jezelf op één van die prachtige prijzen.