Vrijwilliger worden?

Voor een club als Terrasvogels is steeds moeilijker om vrijwilligers te werven. Gelukkig melden mensen zich zo nu dan aan als vrijwilliger. Maar we kunnen absoluut nog versterking(en) gebruiken! Geen ervaring maar wil je toch iets betekenen voor de club? 

Het is mogelijk om diverse taken af te wisselen en ook nog eens wanneer het jou uitkomt. Met bijvoorbeeld één keer per twee maanden een wedstrijd fluiten of  één keer per twee maanden een kantinedienst draaien help je de club al heel erg. Maar ook bij het schoonmaken van de kleedkamers en/of het onderhouden van ons sportpark kunnen we hulp gebruiken. Vergeet bij het aanmelden niet aan te geven hoe vaak je beschikbaar bent voor Terrasvogels, we zijn blij met elk extra handje dat ons gedurende het seizoen kan helpen. 

Aanmelden als vrijwilliger

 

  Dagploeg

  Bijna iedere ochtend is de dagploeg op doordeweekse dagen aan het werk op ons sportpark. Zo plegen  zij o.a. onderhoud aan de kleedkamers en de kantine, maar trekken zij bijvoorbeeld ook lijnen op de velden en maken zij de doeltjes als deze stuk zijn. Meestal zijn deze toppers van 09:00 tot 12:00 uur aanwezig, maar dit kan nog wel eens verschillen. 

  Wil je ook eens langskomen? Laat het dan via ons contactformulier weten zodat we zeker weten dat je niet voor een dichte kantine staat. 

  Scheidsrechter

  Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou. Als het leiden van wedstrijden je bevalt, is er bovendien de mogelijkheid om op hoger niveau te fluiten. Via de KNVB bieden wij cursussen aan voor enthousiastelingen die graag hogerop willen. 

  Interesse? Laat het ons weten!

  Jeugdcommissie

  Terrasvogels is druk bezig met het vormen van een jeugdbestuur. Door de ongelooflijke inzet van Menno, trainers, leiders, coördinatoren, etc. wordt er sowieso voor gezorgd dat alles in goede banen wordt geleid, maar enig sturing is zeer gewenst.

  Desondanks is Terrasvogels nog dringend op zoek naar hulp voor de jeugdafdeling,  Zeker niet alleen voor het zitting nemen in het (jeugd)bestuur.  Hulp bieden kan namelijk in allerlei vormen. Mocht je hier wel oren naar hebben, neem dan even contact op met Menno Seegers.

   

  Kantinedienst

  Doordat het aantal teams de afgelopen jaren steeds meer toeneemt zorgt dit ook voor drukkere dagen in de kantine. Wij kunnen jouw hulp dus goed gebruiken achter de bar of in de keuken bijvoorbeeld. Zelfs mensen zonder horeca-ervaring kunnen onze biertap bedienen. Handig hé? Dus lijkt het jouw leuk om op een wedstrijddag of tijdens een feestje achter de bar te staan, meld je aan! 

  Trainer/coach

  Of je het nu leuk vindt om de jongere voetballers plezier te laten maken, of om oudere en fanatiekere spelers tactische bagage mee te geven, er zijn veel teams die gebaat zijn bij een enthousiaste trainer/coach. Het is bovendien een goede mogelijkheid om betrokken te raken bij je team en bij de vereniging. Voor de echte fanatiekelingen bieden wij zelfs trainerscursussen aan, zodat jij je kunt ontpoppen tot tactisch meesterbrein. Hoe meer cursussen je doet, hoe hoger het niveau waarop jij teams mag coachen. Meld je aan om meer te weten te komen over de mogelijkheden binnen Terrasvogels.

  Terrasvogels online

  Ben jij werkzaam, doe jij een studie in de online sector of vind je het gewoon heel leuk om online bezig te zijn. Dan kan Terrasvogels jouw hulp goed gebruiken. Terrasvogels is erg actief online middels de nieuwsbrief, Facebook-pagina en uiteraard de website. Denk jij dat jij van toegevoegde waarde kunt zijn? Of heb je een goed idee om deze online kanalen te verbeteren? Dan gaat de online commissie graag met jou in gesprek.