Terrasvogels logo 2020

We gaan weer trainen!

Yes, we gaan weer trainen! Eind augustus staan de eerste bekerwedstrijden alweer op het programma dus het is fijn dat we nu weer ergens naar toe kunnen werken. Het goede nieuws is dat we mede dankzij inzet van de Gemeente Velsen inmiddels een 3e voetbalveld hebben liggen. Althans, voorlopig vermijden we nog wel even de stukken gras die onlangs zijn ingezaaid. Maar we kunnen deze wel alvast gebruiken voor trainingen daar er ook verlichting aanwezig is op veld 3!

De jeugd begint weer met trainen vanaf maandag 17 augustus, de overige senioren kunnen ook weer beginnen met trainen. De selectie was al een aantal weken bezig met haar voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De voorlopige trainingstijden van de jeugd, selectie en overige senioren hebben we als volgt ingedeeld:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag
JO8-JO9
JO10-J11
J10-JO11
JO13-JO14
JO18-JO19
JO15-J16
Selectie
JO18-JO19
Overige senioren

Restricties jeugd

Ondanks dat er vanuit de overheid aangegeven wordt dat er gedoucht mag worden na trainingen en wedstrijden, heeft de jeugdcommissie van Terrasvogels besloten om tot nader order de kleedkamers zo min mogelijk te gebruiken voor de jeugd.
Er zijn een aantal restricties gesteld, waardoor we het volgende besloten hebben:
  • Jeugd komt omgekleed naar de trainingen en wedstrijden toe en gaat omgekleed weer naar huis.
  • Jeugd doucht niet op de club, maar gewoon thuis.
  • Wedstrijdbesprekingen worden bij voorkeur buiten gedaan, anders zo kort mogelijk in de kleedkamer of de unit.
  • Wedstrijdkleding wordt per persoon mee naar huis genomen en thuis gewassen (dus voorlopig geen team-tas).
  • Zelf zorgen voor je eigen bidon en niet uit elkaars bidon drinken.