Webredactie

Wat doen wij?

De Webredactie plaatst nieuwe informatie op deze website. Bijvoorbeeld wedstrijdverslagen en nieuwsberichten. Zo proberen zij ervoor te zorgen dat de inhoud up to date is.

Elk team heeft een eigen pagina op de website. Daarop kun je van alles over je eigen team kwijt, zoals:

– een teamfoto
– de spelers, leiders en en andere personen rondom het team
– wedstrijdverslagen

Wil je de pagina van jouw team zo leuk en actueel mogelijk houden? Vraag je leider dan om foto’s, wedstrijdverslagen, wijzigingen, aanvullingen etc. te sturen!

Aanleveren van materiaal

Nieuwe informatie voor de website kun je mailen naar webmaster@svterrasvogels.nl. Gebruik onze handige checklijst om te zorgen dat je stuk zo snel mogelijk geplaatst kan worden.

De tekst graag in een bijgevoegd Word-bestand of gewoon in de e-mail zelf meesturen. Gelieve geen pdf-bestanden te sturen.

Als je wilt dat er ook beeldmateriaal wordt geplaatst, is het fijn als je een internet-link naar die foto (of fotoalbum!) meestuurt. Als je die link niet hebt, mag je de foto ook als bijlage(.png/.jpg/.jpeg bestand) bijvoegen. Probeer er dan wel voor te zorgen dat die foto minimaal 630 px breed is (72 dpi). Voor het mooiste resultaat!

Rechten

Het bestuur/webredactie behoudt zich het recht voor om ongewenste of ongepaste teksten niet te plaatsen of delen van de tekst achterwege te houden. Anonieme teksten worden niet geplaatst. Het bestuur zal, indien noodzakelijk, alle anonieme berichten van de site verwijderen.

De redactie behoudt daarnaast het recht om slechte foto’s te weigeren.

Vacature webredactie

De Webredactie is op zoek naar iemand die ons team wil versterken. Om bij toerbeurt de wedstrijdverslagen en nieuwsberichten op de site te zetten. Dan kan gewoon thuis vanachter je eigen computer. Op het moment dat het jou schikt.

Als je interesse hebt, mail dat dan even naar webmaster@svterrasvogels.nl

Namens de webredactie

Stefan van der Pol, Jordy Groot en Niels Pullens