Winterstop

De winterstop komt er aan en dat is iets anders dan andere jaren.

Deze week zijn de laatste trainingen van dit jaar. Vandaag en morgen zijn dus de laatste jeugd trainingsdagen van 2018!

Er zijn nog een paar wedstrijden aankomend weekend, maar de meeste teams zijn al klaar. 19 Januari staan de eerste wedstrijden weer op het programma, dus op maandag 14 januari willen we weer gaan beginnen.

Dat wil dus zeggen dat we ten opzichte van vorig jaar een week eerder stoppen en een week later weer beginnen.
Dit is gedaan omdat we vorig jaar veel te horen hebben gekregen dat er zo’n lange periode was waarin er wel getraind werd, maar geen wedstrijden gespeeld werden.

Vergeet niet dat we Zondag 6 Januari weer het jaarlijkse Terrasvogels Nieuwjaars Zaalvoetbal Toernooi hebben in het Polderhuis in de Velserbroek.
Maar daarover volgt later meer…

Fijne feestdagen alvast voor iedereen!