Gras Terrasvogels voetbal

Zaalvoetbaltoernooi Jeugd & start 2e competitiehelft!

Let op! Nu de kerstvakantie voor de deur staat belangrijk nieuws omtrent de start van het nieuwe jaar. Deze gaat iets anders verlopen dan we gewend zijn.
SV Terrasvogels Nieuwjaar Zaalvoetbaltoernooi op zondag 2 januari
Zondag 2 januari hebben we wederom Het Polderhuis in Velserbroek kunnen afhuren voor ons jaarlijkse Zaalvoetbaltoernooi. Alle Terrasvogels jeugd is hiervoor uitgenodigd en we gaan spelen volgens onderstaand schema. Heb je een vriendje of vriendinnetje die mee wilt doen, dan kun je die gewoon meenemen natuurlijk.
09.00u – 10.00u  Trapvogels
10.00u – 11.30u  JO8 en JO9
11.30u – 13.00u  JO10 en JO11
13.00u – 15.00u  JO13 en JO15
15.00u – 17.00u  JO16 en JO17
We verwachten iedereen weer in groten getale aanwezig. Voor een drankje en een snackje voor de kids wordt uiteraard gezorgd.
Graag een kwartier van tevoren omgekleed in de zaal aanwezig. Dit alles uiteraard onder voorbehoud van eventuele corona regels.
Start 2e seizoenshelft op 10 januari
De KNVB heeft een vrij ingewikkeld schema in elkaar gezet voor de diverse leeftijdsgroepen, er zijn dan ook verschillende startweken van de competitie. Ook zullen er gaandeweg de 2e seizoenshelft verschillende ‘gaten’ vallen ivm vakanties en vrije dagen en zullen er wedstrijddagen tussen zitten dat het ene team vrij is en het andere team moet spelen. Het beste is dit te volgen via de voetbal.nl-app of via de site van SV Terrasvogels.
Maandag 10 januari starten we weer met de trainingen.
De pupillen (JO8 t/m JO11) starten weer op zaterdag 15 januari met de competitie.
De junioren (JO13 t/m JO17) starten de 29e pas weer, maar let op: er is wel een inhaalweekend gepland op de 22e!
Zoals elk jaar hebben we weer geprobeerd om Het Gymhuis (gymzaal van de Brederode Dalton) af te huren om naar uit te kunnen wijken ivm het weer. Helaas heeft de gemeente onze tijden aan een ander gegeven, waardoor de tijden niet aansluiten met onze trainingstijden. Op maandagavond hebben we van 18u tot 20u de zaal tot onze beschikking. We zullen wekelijks bekijken hoe we dit zullen gaan invullen, maar we zullen dus niet standaard uitwijken naar de zaal (zoals andere jaren).
Fijne vakantie alvast.
Jeugd SV Terrasvogels