Zomerstop 2020

Na goed overleg met de gemeente Velsen is besloten om een korte zomerstop in te lassen! Dat betekent dat dinsdag 30 juni a.s. de laatste trainingsdag zal zijn van ‘dit seizoen’. We zijn namelijk in een vergevorderd stadium met de gemeente over het aanleggen van een volwaardig derde voetbalveld tussen het gravel van het huidige honk- en softbalveld. Welke tevens in ideale situatie gebruikt kan gaan worden als tweede trainingsveld met verlichting!
Dat betekent dat de hekken, het scorebord en de dugouts moeten worden weggehaald. En dat er een lichtmast verplaatst moet worden. Logischerwijs zal het gras weer ingezaaid gaan worden. Maar is dit tevens de kans voor het veld om te herstellen van het vele gebruik van de afgelopen weken zodat we daar komend seizoen de vruchten van plukken. Vele handen maken licht werk, dus jullie zijn van harte welkom om te helpen klussen. Hiervoor zullen we binnenkort weer diverse oproepen doen.
Als alles mee zit willen we de trainingen begin augustus weer gaan oppakken ter voorbereiding op het seizoen 2020-2021. Helaas is daar op dit moment nog niks met zekerheid over te zeggen en zullen we de beslissingen m.b.t. (versoepeling van) de maatregelen volgen van de overheid en het RIVM/KNVB. De tijd zal leren of dit met de nodige restricties zal gaan.
Rest ons een speciale dank naar onze vrijwilligers die ervoor gezorgd hebben dat alle kinderen met veel plezier hebben kunnen voetballen. Mede dankzij hun inzet en flexibiliteit hebben we er nog wat moois van kunnen maken.
We houden jullie uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen op De Elta.
Bestuur Terrasvogels voetbal
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com