Zomerstop en Zomervoetbal

Vorige week waren alweer de laatste trainingen. De gemeente heeft de velden alweer in beslag genomen om ervoor te zorgen dat we aankomend seizoen twee mooie velden hebben om alle wedstrijden op te spelen!
De aankomende dagen zijn er nog sporadisch wedstrijden, maar die worden dus uit gespeeld.
Er is dus geen training meer vanaf deze week!
Maar, zoals elk jaar gaan we dit jaar ook weer Zomervoetballen !
Iedereen die zin heeft, wel of geen lid van Terrasvogels of een andere vereniging, wel of niet al kan voetballen, kan vanaf zaterdag 15 juni weer lekker komen voetballen. Elke zaterdag van 15 juni tot aan de zomervakantie van de basisschool zullen er een aantal trainers en begeleiders van Terrasvogels ervoor zorgen dat er leuke partijtjes zullen worden ingedeeld op de ‘Elta’.
Tijden:
10.00u-11.15u jeugd van 5 t/m 11 jaar
11.30u-12.45u jeugd vanaf 12 jaar
Voor ballen, doeltjes, hesjes, begeleiding en af en toe een versnapering wordt gezorgd. Opgeven en afmelden hoeft niet, er zijn geen kosten aan verbonden en iedereen mag meedoen. Zorg wel voor gepaste voetbalkleding en schoeisel.
Tot de 15e!
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com