Zomervoetbal afsluiting zaterdag 27 juni

WOW! Wat was het afgelopen zaterdag gezellig druk op De Elta!
Circa 125 kinderen hebben weer een heerlijke dag gehad, allemaal leuke en sportieve wedstrijdjes.

Maar aan alles komt een einde en dat willen we volgende op een leuke wijze gaan doen. We willen na afloop van elke leeftijdscategorie een hapje en een drankje aanbieden namens de hele vereniging. Patat, frikandel en drinken, met z’n allen rond het veld. Houd daar dus aankomende week rekening mee.

Helaas kunnen we dit soort dingen niet alleen, dus willen we vragen of er wat hulp kan komen met uitdelen en opruimen?
Het zou mooi zijn als we per leeftijdscategorie minimaal 2 extra mensen hebben, rond de eind tijd van deze groep.
Dus geef je nu op via jeugd@svterrasvogels.nl en geef de jeugd een extra leuke dag!

Onderstaand staan de tijden van het Zomervoetbal, zorg ervoor dat je als speler maximaal 10 minuten voor tijd aanwezig bent.

Zomervoetbal is voor iedereen toegankelijk, ongeacht of je lid bent van Terrasvogels of niet. Dus heb je zin om lekker te voetballen, onder begeleiding van ervaren trainers, neem je vriendje of vriendinnetje mee en kom op de tijd die voor jouw leeftijd is vastgelegd.

09.00-10.15u Trapvogels (tot 7jaar) JO8, JO9 en JO10
10.45-12.00u JO11, JO12 en JO13