Terrasvogels seizoensafsluiting

Zondag 1 juli Auto rally + vrijwilligersbedankt BBQ

In de wandelgangen horen we wisselende geluiden over aankomende zondag. Middels dit bericht hopen we een aantal zaken duidelijk(er) te maken.

We hebben geprobeerd om alle vrijwilligers (waarvan we het emailadres hebben) per mail uit te nodigen voor de ‘vrijwilligersbedankt-dag’ van 1 juli a.s. (zondag). Dit is het emailadres die ook geregistreerd staat bij onze administratie. Van een aantal vrijwilligers missen we helaas het emailadres. Deze vrijwilligers hebben we per post een uitnodiging gestuurd. We nemen dit leerpunt mee naar volgend seizoen om te zorgen dat we iedereen op de juiste manier kunnen bereiken.

Mocht jij geen email en/of brief hebben ontvangen dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Onze excuus voor het ongemak! We zouden het super gezellig vinden als je alsnog kunt komen.

Tip: controleer ook jouw spam-mailbox. Mogelijk is onze email daar per ongeluk in terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn willen we vragen of jullie ons een bericht kunnen sturen op evenementencommissie@svterrasvogels.nl zodat wij weten of jullie tóch aanwezig kunnen zijn. We hopen op een grote opkomst!

Auto-rally

Vorig seizoen hebben we weer geprobeerd om de Terrasvogels auto-rally nieuw leven in te blazen. Carolien en Vincent hebben destijds een mooie route, langs onder andere Ruigoord, voor ons uitgezet. Ondanks dat er niet zo heel veel auto’s mee deden, waren de geluiden positief. Dat heeft ons doen besluiten om in samenwerking met Carolien, Vincent en Bonny een nieuwe route uit te stippelen. We hopen daarom dit jaar op een gezellige stoet aan auto’s! Formeer je eigen auto (max. 5 personen). Of schrijf je in als individu; er is vast wel ergens een plekje voor je vrij. Inschrijven graag via het bekende e-mailadres.

Goed om te weten: de auto-rally is voor iedereen toegankelijk! Inschrijven is wel vereist.

13:00 uur                             Start auto-rally
16:00 uur                             Een welverdiende borrel of frisje op een mooi voetbalseizoen
16:00 uur                             WK-wedstrijd Spanje – Rusland
18:00 uur                             BBQ (gratis voor vrijwilligers)
(optioneel) 20:00 uur           WK-wedstrijd Kroatie – Denemarken

Laat ons vóór donderdag 28 juni a.s. weten of je erbij kunt zijn. Laat ons wel even weten of je alleen komt of met partner (en kids). Het heeft onze voorkeur om dit te doen per mail: evenementencommisse@svterrasvogels.nl. Voor specifieke vragen kunnen jullie terecht bij Jordy Groot.

Zoals gezegd, we hopen op een grote opkomst. Tot zondag!

Evenementencommissie Terrasvogels

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com