Jeugd onder 8

Zwaarbevochten zege JO8-1 op Haarlem-Kennemerland!

Van onze speciale verslaggever,
De jongens van JO8-1 speelden op 4 april een avond-wedstrijd (voor sommigen was dat heel speciaal) tegen Haarlem Kennemerland.

Bij aankomst op de club regende het hard, het clubhuis was dicht en de velden leken (nog) niet bespeelbaar. Het was een typisch voetbal-decor; Lourens, Boris en Matthijs pakten de doeltjes op en maakten snel het veld schoon: spelen maar! Op dát moment kwam ook de zon door.

Een (wed)strijd wérd het: binnen een minuut was het 1-0 voor ons en na 10 minuten was het al 4-0. De doelman, verdedigers en aanvallertjes zaten goed in de wedstrijd. Totdat…

Ja, tot wát eigenlijk? Plotseling viel het helemaal weg in het team en daarom stonden we opeens met 6-4 achter.

U moet weten: ons team heeft dit seizoen álle wedstrijden gewonnen: 17 wedstrijden,  +/- 202 doelpunten vóór en +/- 56 doelpunten tegen! Het zou toch niet zo zijn dat we een keer verliezen?

In de rust zette Boris (onze team-leider) een aantal kromme dingen weer recht en na rust werd het dan ook een échte strijd. Het werd 6-6, 7-6 en 7-7 en klonk daar toen het eind-signaal van de scheidsrechter?!

Niet echt! Een golden-goal moest de winnaar brengen en na hard werken van álle jongens, Boris én de ouders, kwam ons team tóch weer als winnaar van het veld.

Met dank aan een hele goede en sportieve tegenstander werd dit de mooiste en spannendste wedstrijd van het seizoen! Hoe jong onze 8 jongens ook zijn, je kunt al samenspel, de wil om te winnen, overzicht, technische vaardigheid en spel-plezier zien. Hartstikke leuk.

Ons team zal de rest van dit seizoen nog 6 wedstrijden in de Hoofdklasse spelen: komt zien of JO8-1 dit hele seizoen ongeslagen blijft!”

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com